Republikové finále soutěže EUROTEAM 2001

Celostátní finále soutěže EUROTEAM 2001 proběhlo 12. 5. 2001 v naší chomutovské sportovní hale. Během dopoledního bloku proběhlo cvičení žactva, v němž se naše TJ rozhodně neztratila. Jiřinky nejmladší holčičky skončily sice osmé, ale s naprosto minimálním bodovým rozdílem. Mixy staršího žactva, Jiřky a Náči, skončily těsně druhé.
Celou akci poněkud kalilo zranění Kruta a nepřítomnost Magica, který byl toho času ještě ve Spojeném království.
Na poslední chvíli bylo přihlášeno i družstvo našich mužů (zlí jazykové tvrdí, že důvodem byla vidina snadného vítězství, neboť se jednalo o jediného účastníka ve své kategorii). Pozorný divák jistě vidí, jak podstatným způsobem byla přepracována, neboť přibyla spousta povinných prvků (např. VÁHA).
Družstva našich dospělých mixů připravené k akrobacii na akrobatickém páse a ke skokům na malé trampolínce.
Zoly v první fázi přemetu přes koně našíř (záchranu podává Krut a Náča) a Dvořka v kulminačním bodě při provádění salta s obratem o 360 stupňů.
Nástup na skladbu ??? a úvodní formace zvaná BROUŠENÍ KOSY.
Závěrečný nástup, po kterém následovalo slavnostní vyhlášení výsledků. Naši muži skončili na krásném 1. místě (což by v té konkurenci čekal málokdo). Daleko cennější ale bylo 2. místo v kategorii mixů, kde jsme těsně o 0,2 bodu porazili ŠTJ Mládí Brno. První skončila Moravská Slávia Brno, ale to nás tolik nemrzí, neboť byli opravdu o fous lepší.